Menu

U8 i Tjørring og Mejdahl

image U8 i Tjørring i Mejdahl
Vi havde vores hold ude og spille kampe hhv. tirsdag i Tjørring ved Herning og onsdag i Mejdal ved Holstebro. 
Tirsdag blev det til en sejr på 6-2 over Ikast FC. Pigerne spillede en virkelig flot kamp, endnu engang var der en super målmandspræstation. Denne gang var det Laura der virkelig gjorde sig bemærket med flere gode redninger i 2. halveg. 
Angrebsspillet kørte derudad og det kunne have blevet til en del flere mål. Specielt Silje H havde fået smag for at komme fremad. 
I anden kamp spillede vi mod hjemmeholdet Tjørring. De havde problemer med at stille hold, så de måtte lige låne en af deres U8 drenge til at stå på mål indtil deres sidste spillere dukkede op. Pigerne synes det var lidt specielt med en dreng på banen. Første halveg endte 2-2 og i pausen kom Silje H hen til Claus (træner) for at fortælle at hun lige scorede et mål på ham drengen. Det var lidt sejt.. 
Pigerne kæmpede alt hvad de kunne i anden halveg, men det blev desværre kun til 3-3. Vi havde igen masser af chancer men bolden ville ikke ind mere end de 3 gange i den kamp. 
Onsdag var det andet hold en tur i Mejdal. 
Den første kamp mod Vildbjerg blev desværre tabt 5-2. Vi havde udfordringer med at dække op, og kom bagud med hele 5-0. Men nogle gode redninger fra Nellie i 2. halvleg og nogle taktiske genistreger (måske lidt for sent) betød at vi kom stærk igen til sidste i kampen. 
Vi fik pyntet på resultatet med 2 mål. Et af målene blev scoret af Ida A efter en solodribletur fra egen banehalvdel.
Aftenens anden kamp var mod hjemmeholdet Mejdal, det blev en meget lige kamp. Men pigerne løb desværre tør for kræfter til sidst.
Vi havde Maj fra U7 med i aftenens kampe, hun kæmpede godt mod U8-pigerne. Vigga brillerede med 2 mål i kampen.Vi tabte dog kampen 4-2. Alberte og Isabella Koco fik erobret mange bolde og var gode til at få spillet deres medspillere fri. 
Det var endnu engang en fornøjelse at se hvordan pigerne nyder at spille fodbold sammen.
Nu begynder vi at glæde os til indendørssæsonen starter efter efterårsferien.