Menu

U 8 piger i Vildbjerg den 18-09-2019

image Sille og Ida i nye spilletrøjer

Vi havde to hold ude og spille turneringskampe i Vildbjerg onsdag aften.

Det blev til 2 sejre for det ene hold og desværre 2 nederlag til det andet hold. Pigerne nyder at spille uanset om man vinder eller taber, selvom det selvfølgelig er sjovest når man scorer mål og vinder kampene.

Vi ser at der i glimt begynder at dukke nogle af de ting vi træner op i kampene. Vi havde blandt andet et super flot opspil af Agnes på kanten og en frispilning ind foran mål som blev sparket i kassen af Silje H.

Derudover er der et par af pigerne der viser nogle flotte målmands aktioner (selvom det ikke er noget vi er begyndt at træne endnu) Specielt Koco spillede en god halvleg på mål i en svær kamp mod Ikast FC.

Der var også en god redning af en af vores nye piger, Rosa.. Det er dejligt at se hvordan sådanne episoder kan gøre en kæmpe forskel for pigerne i en ellers svær kamp.

Inden vi gik ud til kamp pakkede vi vores nye kamptøj ud, til stor fornøjelse for pigerne. Flere af dem udbrød: “Ej, hvorfor står der Løvbjerg på vores trøjer” (dejligt med en lokal kendt sponsor på trøjerne, som selv de små kender).

I weekenden har vi Mikroput-weekend som pigerne glæder sig utrolig meget til. Vi skal overnatte på Liseborg for første gang, så det er en stor ting for pigerne som hold.

Trænerteamet (Bo, Morten & Claus)